MAC MAGIC OF THE NIGHT COLLECTION

 
Nu är det snart dags för lanseringarna av MACs kollektioner inför julen och först ut är:
MAC Magic of The Night
Släppdatum: 2 november 2015
 
"Get ready for an enchanted evening that won't stop until dawn. Play it cool this holiday with eyes done up in deep skomy hues, and lips in tones that boldly lead the way for a night of unexpected thrills. Jazz it upp with new Colordrenched Pigment, set the mood with metallic nails, and light the way with the signature shimmering glow of Mineralize Skinfinish. The magic is in the night darlings. Let's have some fun."
 
In extra dimension Skinfinish (325 SEK)
- Oh, Darling | Metallic gold
Shaft of Gold | Deep bronze
 
Colourdrenched Pigment (250 SEK)
- Night Thrill | Gold shimmer
- Ascent of Glamour | Cobalt violet blue
- Tonight's the Night | Deep blackened teal
- Moon is Blue | Royal Blue
- No Taboos | Blackened blue
 
Pearlglide Intense Eyeliner (180 SEK)
- Petrol Blue | Deep navy with pearl 
- Black Swan | Black with pearl
 
Lipstick (215 SEK)
- Please Me | Muted rosey tinted pink (Matte & permanent)
- All Fired Up | Bright Fuschia matte (Retro matte & permanent)
- Evening Rendezvous | Deep reddish purple (Matte & permanent)
- Dark Side | Deep burgundy (Amplified & permanent)
 
Lip Pencil (180 SEK)
- Redd | Clearly red (permanent)
- Nightmoth | Blackened plum (permanent)
Jag vet redan nu vad jag ska försöka få tag på, och det är de båda Skinfinishen och några av ögonskuggorna. Jag har redan två av läppstiften, och eftersom de är permanenta färger som går att få tag på jämt känns det inte som något måste för min del, speciellt inte med tanke på att de är ca 20 kr dyrare än vanligt bara på grund av förpackningen. Även om jag kan erkänna att det självfallet finns tillfällen då jag köper något bara för att förpackningen än så snygg, men så är det inte denna gång.
 
Finns det något i denna kollektion som du känner att du bara måst få tag på?
 
 
// I already know what I'm going to try to get my hands on from this collection. I'm going to try to nab both skinfinishes and some shadows. The lipsticks don't really interest me as I already have two of them and they're permanent shades. I'm not really into buying them for 20 SEK more just because of the packaging. Don't get me wrong, there are products I've bought just because the packaging was cute, this isn't one of those times though. 
 
// Is there anything in this collection you will try to get your hands on?

CLARISONIC MIA2

FINNS ATT KÖPA PÅ KICKS.SE
 
Hade längtat och sparat pengar för denna lilla maskin i flera månader, tills jag äntligen slog till i somras. I juli i år blev den min. Nu har jag hunnit använda den ett tag och känner att jag verkligen inte kan vara utan den. Den har på tre månader (okej, redan efter en vecka) blivit en så otroligt viktig del av min hudvårdsrutin. Kan inte vara utan den och vill inte vara utan den! Vad den gör för min hy är något alldeles fantastiskt.
 
Jag har alltid haft problem med stora porer, pormaskar och ojämn hy och mindre blämmor. Har visserligen aldrig riktigt haft problem med acne, inte ens som tonåring. Istället har jag kämpat med att försöka bli av med mina stora porer och pormaskar vid näsan, pannan och hakan. Jag har alltid varit tvungen att skrubba min hy flera gånger i veckan för att min foundation ska kunna sitta bra utan att se knottrig och kakig ut och för att inte porerna ska täppas igen och och bli till finnar vid dessa områden. Jag har aldrig tyckt att min bas sett ut som jag velat och jag känner mig inte tillräckligt bekväm med att gå utan foundation eftersom jag lätt blir röd runt näsan, på näsan och vid hakan. Det är bara på sommaren när jag är solbränd som jag känner mig tillräckligt trygg med att gå utan foundation. Men denna lilla manick har verkligen förändrat mitt liv. Min hy är mycket jämnare och mina pormaskar är ett minne blott! Min foundation sitter bra och ser inte alls kakig ut. Så himla underbart eftersom att en bra bas verkligen är A och O för en snygg sminkning.
 
Jag skrubbar ansiktet varannan dag med den och då den är vattentät så brukar jag använda den i duschen. Men till en början så var jag tvungen att använda den varje dag innan jag började märka skillnad. Efter en månad så gick jag över till varannan dag. Det är nämligen så att om du har fet hy så behöver du skrubba ansiktet oftare än någon med exempelvis torr hy. Allas hy är ju olika och jag behöver skrubba hyn varannan dag för att få behålla min lena och släta hy. Du använder den tillsammans med en regörande gel, blöter borsthuvdet lite grann och sedan är det bara att skrubba. Du ska inte trycka den hårt mot ansiktet utan behöver bara hålla den mot huden och föra den fram och tillbaka och låta maskinen göra jobbet.  Jag använde till en början gelen som kommer med, men den är helt värdelös så jag rekommenderar inte den. Vilken annan rengörande gel är bättre än den. Jag använde en från Garnier som jag fick med i en Glossybox och den fungerar jättebra.
  
Jag kan inte se mig själv utan denna manick. Går den sönder i framtiden kommer jag köpa en ny. Visst är den dyr, men det är den ta mig tusan värd! Ångrar inte för en sekund att jag köpte den, och då tvekade jag ändå och velade fram och tillbaka i flera månader på grund av det höga priset. 

SEPTEMBER FAVORITES

THE BALM - BAHAMA MAMA BRONZER // NARS BLUSH - TORRID // ANASTASIA BEVERLY HILLS - SHADOW COUTURE WORLD TRAVELER PALETTE  // MAC LIPSTICK - BRAVE // MAC LIP LINER - DERVISH // CLARINS SKIN ILLUSION NATURAL RADIANCE FOUNDATION - HONEY (1110) // GIORGIO ARMANI PERFUME - SÍ // BEAUTYBLENDER - BLOTTERAZZI
 
Den här månaden har jag varit så otroligt trött och stressad att jag mest använt bara det allra mest nödvändiga varje morgon. Det har varit fokus på basen och jag har inte lagt så mycket fokus på ögon eller läppar. Har varken haft ork eller tid till det på morgonen. Jag älskar Clarins foundations och tycker att de ser naturliga och fina ut på hyn. Men tyvärr har både mina foundations från dem nu tagit slut och jag måste verkligen köpa ny foundation för nu har jag bara sådana som är alldeles för mörka. Vet inte om jag ska fortsätta köra på dem eftersom jag älskar dem eller om jag ska pröva på något nytt? The Balms Bahama Mama bronzer har verkligen blivit ett måste sedan jag köpte den, fattar inte varför jag väntade så länge. Den ser naturlig och inte orange ut + att den är jättebra att använda för contouring! Min älskade blush från NARS får hänga med som alltid, funderar på att köpa MACs Desert Rose för att få in lite nya färger i rutinen.
 
Eftersom jag har varit ute efter den naturliga looken denna månad har jag mest använt mig av min favoritkombo just nu, nämligen MACs läppstift i färgen Brave med MACs läppenna Dervish under, så snyggt! Sen har jag köpt en ny parfym denna månad som jag blivit helt såld på, och det är Giorgio Armanis doft . Den luktar sofistikerat och sexigt på samma gång, precis så som jag vill att min parfym ska lukta! Sen har jag även varit förtjust i Beautyblenders Blotterazzi, den är som en platt beautyblender som man använder torr för att ta bort olja från hyn och bli av med den glansiga looken. Jättebra produkt, som visserligen inte håller särskilt länge, men det är ju inte blotterazzins fel. Den tilför ju ingen produkt på hyn, den bara tar bort överflödig olja. Vilket egentligen är bra, för då slipper man få den kakiga looken efter en lång dag med makeup såsom man kan få med matta puder. Sen sist men inte minst får jag inte glömma Anastasia Beverly Hills Shadow Couture World Traveler Palette. Använde den när jag skulle ut med några tjejkompisar och vart helt såld, speciellt på färgen "Morocco". 
 
Finns det någon produkt som du älskat extra mycket denna månad?
A 25 year old swedish/brazilian beauty addict. I eat, sleep & breathe beauty and make up. My other obsessions include clothes, shoes, music and life. Follow me for inspiration, fashion, beauty and tips & tricks.

Follow me on instagram @beautybyvannii